Leverancier van inspirerende werkplekken

Je kan bij ons terecht voor verschillende facilitaire diensten, van schoonmaak tot receptie. Wees er maar zeker van dat onze mensen net dat tikkeltje meer doen. Want de juiste mensen op de juiste plek zorgen voor een inspirerende omgeving.

WELKE DIENSTEN IN WELKE SECTOREN?

Facilicom onderscheidt zich in verschillende sectoren en heeft inhouse experts om voor jou de beste sectorspecifieke oplossing te vinden. Ontdek hieronder waar we elke dag aan de slag zijn en onze diensten aanbieden.

Waarom Facilicom?

Facilicom Group is een betrouwbare en flexibele facilitaire partner, die als het ware een One Stop Service-principe hanteert.  Bij ons kan je terecht voor schoonmaak, security, catering, receptiediensten en facility management. Met een sterk Nederlands familiebedrijf als fundering, focussen wij op continuïteit en innovatie. 

all in one service One Stop Service
Thumbnail Familiebedrijf
Thumbnail Innovatief

 

Facilicom blog Facilicom Podcast

 

Onze missie is samenwerken aan inspirerende werkplekken voor iedereen. Onze werking haalt steeds het beste in onze mensen naar boven.
Dat zijn onze hoofddoelen, maar genomineerd worden is mooi meegenomen.

             

Enkele bedrijven die gebruik maken van onze services

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, Havenhuis

Onze mensen

De juiste mensen op de juiste plek, dat vinden wij belangrijk. Onze mensen zijn stuk voor stuk een belangrijk onderdeel van onze organisatie en zorgen ervoor dat zowel onze klanten als onze collega’s elke dag met een lach op hun gezicht komen werken.


Werken bij Facilicom?

Werken bij Facilicom betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter

Nieuwsberichten

receptionisten ontvangen klant
Zakelijke dienstverlening KMO's Facility Management
Nieuws

Een aantrekkelijke werkplek creëer je zo

Hospitality speelt een steeds belangrijkere rol binnen bedrijven. Zowel interne als externe bezoekers willen een zo goed mogelijke ervaring beleven die in lijn ligt met het DNA en de waarden van je bedrijf. Een geïntegreerde aanpak kan wat dat betreft een enorme meerwaarde zijn.

Waarom kiezen voor Integrated Facility Management
Zakelijke dienstverlening KMO's Facility Management
Nieuws

Waarom kiezen bedrijven voor Integrated Facility Management?

Heb je grootse plannen voor je bedrijf, maar zie je soms door het bos de bomen niet meer? Dan is Integrated Facility Management iets voor jou.

bewakingsagent Trigion
Security
Nieuws

Do's & Don'ts tijdens een interventie

Vraag jij je soms af wat er wel en niet mag tijdens de interventie van een bewakingsagent? Wat zijn jouw rechten en plichten? 

Benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND JE OFFERTE