Facility Management

Een integrale oplossing, dankzij Facilicom Solutions.

De facilities in je bedrijf managen kost jouw handen vol tijd en moeite.

Loopt de catering naar wens? Zijn de schoonmakers al begonnen? Is de bewaking op post? Gaat alles vlot aan het onthaal? Facilicom Solutions kan je compleet ontzorgen en alle facilitaire diensten uit handen nemen, zowel de uitvoering als het management ervan. Zo heb jij weer genoeg tijd voor andere zaken.

Onze eigen medewerkers staan als een ervaren team voor je klaar, soepel op elkaar ingespeeld en met een aanspreekpunt. De specialisten van Facilicom Solutions werken zo samen aan een inspirerende werkomgeving voor iedereen.

Over welke facilitaire vraagstukken jij je hoofd ook breekt, de consultants van Facilicom Solutions hebben de antwoorden klaar. Zij boren hun kennis aan om jouw facilitaire vraagstukken op te lossen, van asset management tot Activity Based Working. Weet je niet waar beginnen? Dan doorlichten we al je facilitaire processen met een Facility Scan om daarna zowel je organisatie als budgetten te optimaliseren. Op het einde van de rit beschik je over alle tools en processen om je facilitair beheer bij te schaven.

Facility Management Integrated Facility Management PPS Multiservices Maincontracting

Laat je facilities achter in ervaren handen. Op basis van jouw wensen stellen we een integraal dienstenpakket voor je samen, inclusief aansturing en uitvoering.

Consultancy Facilicom Solutions Facility manager

Is je facilitair bedrijf een blinde vlek in je bedrijfsvoering? Onze consultants brengen je facilitaire processen in kaart om daarna zowel je organisatie als budgetten te optimaliseren.

Meer weten over een integrale dienstverlening voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Beluister onze podcast over agile en hybride werken

Thuiswerk zit in de lift en medewerkers verwachten vandaag flexibiliteit in de werkvisie van werkgevers. Hoe anticipeer je hierop als bedrijf met je thuiswerkbeleid en werkplekinrichting? Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers niet in de anonimiteit belanden? Hoe behoud je strakke communicatielijnen? Beluister hieronder of op Spotify de podcast waar Wouter Ommeslag en Kris Legroe hun visie en ervaring delen over agile en hybride werken.

Enkele van onze klanten

Meer weten over een integrale dienstverlening voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws, blogs en cases

Integrated Facility Management
Zakelijke dienstverlening KMO's Facility Management
Nieuws

Integrated Facility Management: het model van de toekomst

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun facilitaire diensten uit te besteden aan één externe partner en managementteam.

Planning Integrated Facility Management
Zakelijke dienstverlening Hospitality & Leisure Retail Zorg KMO's Facility Management
Nieuws

3 redenen waarom preventief onderhoud van je airco belangrijk is

Met de zomer voor de deur, is het van belang dat je koelinstallatie of airco in topvorm is. Drie redenen waarom goed onderhoud nuttig en nodig is.

Wouter Ommeslag op voetgangersbrug Eilandje
Zakelijke dienstverlening Facility Management
Nieuws

Een oproep tot tenderetiquette

Bij de start van dit tenderseizoen lanceert Wouter Ommeslag een oproep voor ‘tenderetiquette’, met drie principes om op een goede manier het tenderproces in te gaan.