Contacteer ons

Contact

FMIS
Zakelijke dienstverlening Facility Management
Nieuws

FMIS: Een doordachte keuze

Op buikgevoel zaken beklinken, daar geloven Facility Managers niet in. Net daarom hebben ze nood aan gespecialiseerde softwaretools die verder gaan dan een eenvoudig excel-bestand.

Guy Claes & Wouter Ommeslag
Zakelijke dienstverlening Facility Management
Nieuws

Podcast #4 en #5: Activity Based Working en covid-19

In het tweede deel van de driedelige reeks over Activity Based Working, denken we door op de invulling ervan en reflecteren we over de gevolgen van covid-19 op de werkplek en thuiswerk. Host Guy Claes verwelkomt zijn collega’s Wouter Ommeslag (directeur Facilicom Solutions) en Sem Van Dommelen samen met  Roel Geenen van Veldhoen + Company in de studio.

Consultancy Facilicom Solutions Facility manager
Facility Management
Nieuws

De transformatie van kantoren

Door corona ondergaan kantoren een grondige en blijvende transformatie. Facilitaire dienstverleners kunnen helpen om te voldoen aan de nieuwe noden die zich daarbij stellen. Meer uitleg door Wouter Ommeslag, algemeen directeur van Facilicom Solutions.

Tekst: Become a hero in 10 minutes
Facilicom Group
Nieuws

Facilicom Heroes doen mee aan de 10 Minute Challenge

Facilicom engageert zich voor de River Cleanup Challenge. Onze medewerkers ruimen bij elke wandeling, fietstocht of jogsessie telkens 10 minuten afval op.

Man met gele helm tankt elektrische auto van Trigion
Security
Nieuws

Facilicom is onderweg naar een elektrische vloot

Na vier elektrische voertuigen voor lichte vracht, voorziet Facilicom nu ook voor haar patrouillemedewerkers bij Trigion een elektrische personenwagen. De eerste van velen, want onze doelstelling is een 100% elektrische vloot.  

teaser hittecamera smartcamera
Zakelijke dienstverlening Zorg KMO's Security
Nieuws

Slimme camera’s in de strijd tegen corona.

We zien het aantal COVID-19 besmettingen opnieuw sterk toenemen. De vraag rijst steeds vaker: “wat kunnen we doen om dit zo snel mogelijk in te dijken?” Een oplossing die heel wat kan opleveren en actueler dan ooit is, zijn de thermocamera’s.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.