Industriële & voedselreiniging

  • Flexibel inzetbaar
  • Getrainde hygiënespecialisten
  • Digitaal logboek
  • Heldere planningstool
  • Veiligheidsspecialisten
  • Verschillende sectoren

Industriële reiniging vereist speciale schoonmaaktechnieken en kennis van de producten en HACCP-wetgeving. Om u op al deze vlakken van dienst te kunnen zijn, krijgen onze medewerkers sectorgerichte specifieke trainingen. Onze schoonmakers zijn bovendien flexibel inzetbaar. We passen hun werkschema aan het productieproces van uw bedrijf aan, zodat u en uw werknemers elke werkdag in een stralend schone omgeving beginnen.

Wij denken met u mee

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, voedselveiligheid, voedselinspectie, horeca

Voedselveiligheid

U produceert dagelijks voedingsmiddelen. Daarom is het van groot belang dat uw werkomgeving schoon is en aan de sectornormen voldoet. Onze schoonmakers kennen de regelgeving en zorgen ervoor dat uw productieruimtes, machines en materialen hygiënisch schoon zijn.

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, brandschade waterschade, specialistische schoonmaak op maat, voedselveiligheid, voedselinspectie, horeca, hygiene

Hygiënespecialisten

U focust op de bereiding van uw product, wij zorgen voor een propere werkomgeving. Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf met ervaring in industriële reiniging? Dankzij onze 800 goed opgeleide en getrainde specialisten hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de hygiëne van uw productieomgeving. 

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, Evonik

Eenvoudige controle

Dankzij onze transparante werkwijze weet u altijd hoe het ervoor staat. De werkzaamheden worden vervolgens met regelmaat gecontroleerd. Naar de klant toe zijn wij transparant in de rapportage van technische en bacteriologische controles. Elke supervisor bij Gom Food beschikt over een ATP-meettoestel om z'n controles bij de klant uit te voeren.

Industriële reiniging: een vak apart

Industriële reiniging is een zeer divers vakgebied, maar of u nu specialisten in de industriële schoonmaak zoekt om de ontpunter in uw groentesnijderij of de plukvingers in uw kippenslachterij te reinigen, onze Gom-medewerkers hebben de nodige expertise om u hiermee te helpen. Onze schoonmakers reinigen en desinfecteren alles en zorgen ervoor dat uw werkomgeving aan uw HACCP-plan voldoet. Nadat onze schoonmakers bij u langs geweest zijn kunt u, bij wijze van spreken, van de vloer eten. 

Kleendesk, whitepaper

Slimmer schoonmaken met Kleendesk

Het alles-in-één platform voor industriële reiniging.

Kleendesk werd door Facilicom in eigen huis ontwikkeld. In Nederland maken al meer dan 120 tevreden klanten en 677 gebruikers er gratis gebruik van. Gom Food rolt nu het platform ook in België uit. Slim plannen is één zaak. Maar op een slimme manier controleren of die planning daadwerkelijk is uitgevoerd? Dat is andere koek, denkt u. Niet met Kleendesk.

Kleendesk is:

  • digitaal logboek
  • databank
  • planningstool met checklist

Benieuwd naar onze schoonmaakoplossingen voor de industrie? Neem dan gerust contact met ons op.

Facilicom Blog

Food & Industrie Havens & luchthavens Overheid Security

Wat bij terreurdreiging?

Uit een recent rapport over de werking van de federale politie is gebleken dat er onvoldoende personeelsreserve is om een verhoogd dreigingsniveau op te vangen. De bijdrage van de privé-bewakingssector wordt hierin dan ook steeds belangrijker. 

Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Retail Onderwijs Zorg KMO's Reception Services

Onderhoud: van preventief naar proactief

Onderhoud van jouw technische installaties kan op veel verschillende manieren. Onze Directeur Facilicom Solutions, Wouter Ommeslag, legt in zijn blogpost uit waarom je je installaties beter proactief onderhoudt en wat je hiermee kan besparen aan kosten.