Offerteaanvraag extra schoonmaak

Vaccinatiecentra spic en span

Ben jij verantwoordelijk voor een van de vele vaccinatiecentra in Vlaanderen? Ook deze moeten onderhouden en schoongemaakt worden. Gom heeft hiervoor alle expertise en tools in huis: van degelijke opleidingen omtrent coronabestrijding voor onze medewerkers tot luchtdesinfectieguns om alle lastig te bereiken plekjes volledig te desinfecteren.

Contactpunten extra desinfecteren

Het coronavirus verspreidt zich via de lucht door hoesten, niezen en praten. Ook worden virussen overgedragen via handen en voorwerpen, zoals deurknoppen, liftknoppen of toetsenborden. Laat daarom de deurknoppen, liftknoppen, toetsenborden, werkplekken en andere belangrijke contactpunten extra desinfecteren.

Extra tips

  • Was je handen met zeep (min. 20 sec) en droog af met een papieren doekje.
  • Hoest en nies in je elleboog of in een tissue en gooi deze nadien in de vuilbak.
  • Vermijd handen schudden en contact met personen die ziek zijn.
  • Voel je je ziek, blijf thuis en bel de huisarts.
  • Reinig je werkplek.
  • Raak zo min mogelijk je mond, neus en ogen aan.

Meer informatie over het Coronavirus kan je vinden op https://www.info-coronavirus.be/nl/

MEER WETEN OVER FACILICOM? LEES ONZE BLOG

Onze schoonmakers zijn ook helden van Corona
Zorg Schoonmaak
Nieuws

Onze helden van Corona

Sinds dag 1 staan onze schoonmaak collega's in de vuurlinie van de coronacrisis. Het Laatste Nieuws maakte een mooi videodagboek van onze schoonmakers in het AZ Vesalius.

Nieuws

Corona: Kan Facilicom extra schoonmaken?

We ontvangen veel vragen om extra schoon te maken of te desinfecteren. Uiteraard is het een goed idee als bedrijf om extra schoonmaak en desinfectie in te voeren. Gom zet hiervoor ook extra medewerkers in.

Podcast: Welke impact heeft Corona op Facility Management?
Zakelijke dienstverlening Facilicom Group
Nieuws

Podcast #2: Welke impact heeft Corona op Facility Management

De uitbraak van COVID-19 zorgt ervoor dat we massaal thuiswerken. Dit en andere gevolgen merkt Wouter Ommeslag, Algemeen Directeur van Facilicom Solutions, heel sterk bij zijn klanten. Zullen deze gevolgen zich tot een trend ontwikkelen? Kom het te weten in onze nieuwe podcast over de versnelde transformatie binnen Facility Management. Beluister Wouter zijn visie over FM voor, tijdens en na corona.