Werken bij Gom

Supervisor Schoonmaak Oudenaarde

Oudenaarde
(Leidinggevende) schoonmaker

Als supervisor schoonmaak geef je leiding aan verschillende schoonmaakploegen in de regio Oudenaarde. In totaal ben je verantwoordelijk voor ongeveer 80 medewerkers. Je controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk, communiceert helder en duidelijk met je team en met de klant en organiseert en coördineert de schoonmaakactiviteiten. Daarnaast verzorg je de planning, volg je de administratie en afwezigheden op en ben je verantwoordelijk voor de aansturing, opleiding en aanwerving van het personeel. Je hebt oog voor de noden en wensen van de klant en anticipeert hierop, maar je houdt daarbij altijd rekening met de relevante afspraken en processen. Bij jou voelt de klant zich koning. 

Lees meer Solliciteer

Supervisor schoonmaak Mechelen

Mechelen
(Leidinggevende) schoonmaker 2082

Als supervisor schoonmaak geef je leiding aan verschillende schoonmaakploegen in de regio Mechelen. In totaal ben je verantwoordelijk voor ongeveer 80 medewerkers. Je controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk, communiceert helder en duidelijk met je team en met de klant en organiseert en coördineert de schoonmaakactiviteiten. Daarnaast verzorg je de planning, volg je de administratie en afwezigheden op en ben je verantwoordelijk voor de aansturing, opleiding en aanwerving van het personeel. Je hebt oog voor de noden en wensen van de klant en anticipeert hierop, maar je houdt daarbij altijd rekening met de relevante afspraken en processen. Bij jou voelt de klant zich koning. 

Lees meer Solliciteer

Supervisor Glasreiniging

België
(Leidinggevende) schoonmaker 1998

Als supervisor glas en gevel reiniging werk je zelfstandig en zal je verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse aansturing van een team ruitenwassers welke werkzaam zijn over gans België  De modernste materialen en middelen staan je ter beschikking om onze medewerkers prettig (werkgeluk), veilig (veiligheid) en ergonomisch (de mens en haar gezondheid centraal) te laten werken en onze klanten te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Onze klantenportefeuille bestaat uit enkele grote namen in de bankwereld, havenbedrijven en overheidsgebouwen. Zij verwachten keer op keer topkwaliteit, welke wij hen graag bieden. Wij zijn trots om marktleider te zijn en willen dit graag blijven.

Lees meer Solliciteer