Werken bij Facilicom

Functiegroepen
Enter an address to filter results.

Digital Marketeer

Antwerpen
Administratie

Het marketing team van Facilicom Group is op zoek naar talent dat de digitale strategie van onze organisatie mee naar een hoger niveau tilt. Als digitale marketeer ben jij de expert en verantwoordelijk voor alles wat met social media, website beheer en marketing automation flows te maken heeft. Jij werkt digitale campagnes tot in de puntjes uit en weet perfect je budget optimaal in te zetten op Google, Facebook en LinkedIn. Je gaat aan de slag in Hubspot, kan zelf de nodige landingspagina’s opzetten in Drupal en kan bijsturen op de resultaten. Je skillset

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent nachtwaker Aalst

Aalst
Bewaking Voltijds 1791

Als nachtwaker garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit:

 • Controleren naleven en richtlijnen procedures
 • Controle en sluitingsrondes
 • Bijstand verlenen in geval van brand, noodsituaties, evacuatie, ongevallen
 • Opvolging en actie bij alarm
Lees meer Solliciteer

Medewerker facturatie en contractbeheer

Antwerpen
Finance 1789

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de facturatie voor ons schoonmaakbedrijf Gom en/of één van onze andere bedrijven. Dit betekent dat je als aanspreekpunt voor jouw specifieke klantenportefeuille.Jouw takenpakket:

 • Dagelijks telefonisch of face-to-face contact.
 • Je zoekt naar oplossingen of verbeteringen van complexe facturatiedossiers.
 • Hierdoor ben jij een cruciale schakel in het borgen van de kwaliteit van onze facturatieprocessen.
 • Dagdagelijks hou je ook de contractinformatie up-to-date in ons SAP-systeem (nieuwe contracten, mutaties van contracten,…).
 • Vanuit jouw rol binnen de organisatie rapporteer je aan de manager contractbeheer en facturatie.
Lees meer Solliciteer

Facility Coördinator Hard Services

Machelen
Facility Management / Medewerker 1774

Als Facility Coördinator kom je terecht bij één of meerdere van onze klanten. Voor die klant(en) ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire disciplines. Je staat in voor de planning en coördinatie van facilitaire diensten en volgt de activiteiten op rond onderhoud en keuringen van technische installaties, (verbouwings-) projecten en preventieve en curatieve interventies.Zonder je doelstellingen uit het oog te verliezen, ben jij een coach die zijn medewerkers opvolgt en ondersteunt. Je bent een echte People manager die zijn mensen vertrouwen geeft en samen met hen toewerkt naar een tevreden klant. Je bent iemand die van aanpakken weet in een technisch-industriële omgeving, waar veiligheid de hoogste prioriteit heeft en waar jouw algemene technische knowhow van essentieel belang is.Taken en verantwoordelijkheden: 

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent regio Vilvoorde-Mechelen

Vilvoorde-Mechelen
Bewaking 1741

Je takenpakket zal o.a. bestaan uit:

 • Onthaal (aflossing van de receptie)
 • Controlerondes
 • Camerabewaking
 • Alarmbeheer: technische alarmen, brand, evacuatie
 • Rapportering
 • Nachtwaken
 • Ondersteuning van de agressieoproep van het personeel
Lees meer Solliciteer

Hospitality Host

West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen
Receptionist 1778

Als Hospitality Host ben jij verantwoordelijk voor het onthaal bij meerdere van onze klanten in de regio's Oost- en West-Vlaanderen.

 • Je zal bezoekers en leveranciers ontvangen en registreren.
 • Je staat ook in voor het telefoonverkeer en je verwerkt de inkomende en uitgaande post die je aan de juiste personen bezorgt.
 • Verder ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de mailbox.
 • De nodige bestellingen plaats jij; je maakt de bestelbonnen en volgt deze op.

Kortom, jij bent een echte administratieve duizendpoot en het visitekaartje van de klant! 

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent Parkeerwachter regio Hasselt

Hasselt
Bewaking Voltijds 1715-1645-1646-1647-1648-1649-1778

Als parkeerwachter ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een correcte en zo sluitend mogelijke controle op het parkeren met beperkte tijdsduur: controle op het betalend parkeren tijdens de betalende uren en de controle in de “blauwe zone” (parkeerschijf). Je hebt ook een aanspreekfunctie op straat: het parkeerbeleid van de stad/gemeente op een vriendelijke en beleefde manier vertalen naar de burgers toe, vragen beantwoorden van parkeerders, algemene informatie verstrekken over de geldende regels rond tijdsgebonden parkeren en parkeerders uitleg geven waar nodig over uitgeschreven parkeerbonnen. 

Lees meer Solliciteer

Agent de contrôle de stationnement région du Tournai/La Louviere/Gembloux/Braine-l'Alleud

Tournai/La Louviere/Gembloux/Braine-l'Alleud
Bewaking 1766 - 1770

En tant qu’agent de contrôle de stationnement vous êtes responsable d'effectuer un contrôle correct et le plus précis possible du stationnement à durée limitée: la vérification du stationnement payant pendant les heures de paiement et vérification de la «zone bleue» (disque de stationnement). Vous avez également une fonction de contact dans la rue : traduire la politique de stationnement de la ville / commune aux citoyens de manière amicale et polie, répondre aux questions, fournir des informations générales sur les règles applicables en matière de stationnement limité dans le temps et fournir aux citoyens des explications sur les amendes de stationnement infligées si nécessaire.

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent regio Antwerpen-Mechelen

Antwerpen-Mechelen
Bewaking 1771-1772

Je takenpakket zal variëren van klant tot klant. Dit kan o.a. bestaan uit:

 • Afsluiten site en gebouwen
 • Controlerondes lopen
 • Administratief werk
 • Toegangscontrole
Lees meer Solliciteer

Schoonmakers regio Antwerpen-Linkeroever (Kallo)

Kallo
(Leidinggevende) schoonmaker 1746-1752

Je komt terecht bij een grote klant van ons in de haven en zal er instaan voor de schoonmaak. Bij deze klant werken we volcontinu, m.a.w. zowel vroege shiften, late shiften als nachten. Niet enkel in de week, maar ook in het weekend moet er schoongemaakt worden.

Lees meer Solliciteer